Het gezicht achter... Lingerie Potiau

Wie ben je en wat is je zaak?

Mijn naam is Lucrèce Potiau van Lingerie Potiau. Sinds 1980, dus nu 40 jaar, in Gent gevestigd in de Langemunt maar de zaak bestaat al reeds 110 jaar. Mijn dochter Natasja is de 5de generatie, dus lingerie heeft voor ons geen geheimen meer. afbeelding Foto: (c) CityZine

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Lingerie zit ons in het bloed en niets maakt ons blijer als we weer een klant gelukkig hebben gemaakt en met een glimlach zien vertrekken. Want daar doen we het voor.

We hebben een grote keuze van A tot K-cups dit zowel in lingerie als badmode. Voor een leuk nachthemdje of pyjama kan je ook bij “Lingerie Potiau” terecht. Na een afspraak bezorgen we je ook een borstprothese ( erkend r.i.z.i.v. nr.) en aangepaste lingerie en badmode.

Heb je niet het perfecte lichaam? Samen met onze retoucheuse zorgen wij dat alles perfect wordt aangepast waar nodig.

Wij verwachten jullie met heel veel plezier. afbeelding

Wat is jouw favoriete item in je eigen zaak? en waarom?

Mijn favoriete item in mijn winkel is de “ beha “. Een vrouw met een goed passende beha heeft zéker mooie borsten onder haar kledij waar ze mee mag pronken. Een beha moet aanvoelen zoals een 2de huid. Een nieuwe beha kan iemand hééél gelukkig maken. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Gent vind je een aanrader?

Telkens ik voorbij Bookz & Booze ga begint het te kriebelen om binnen te stappen voor een goed boek en eventueel het bijhorend drankje.

Ontdek hier meer over Lingerie Potiau of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Gent