Het gezicht achter... La Patka

Wie ben je en wat is je zaak?

Wij zijn 2 madammen en vormen samen La Patka, een styling en kleuradviesbureau in Gent. Je kan bij ons terecht voor een kleuranalyse, een stijladvies, een personal shopping, een make-over, een workshop make-up, een modewandeling,… Mensen een goed gevoel geven staat bij ons centraal. Look good, feel good! afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Mensen voelen zich vaak onzeker over hoe ze zich kleden. Of ervaren een gebrek aan kleur in hun kleerkast. Ze grijpen steeds naar diezelfde ‘veilige’ kleuren. Mensen hebben soms geen tijd om te shoppen wegens een drukke job in combinatie met een gezin. Of lopen winkel in, winkel uit maar op het einde van de dag hebben ze niets gevonden… Frustratie!

En herkenbaar voor zeer veel mensen…

Het geheim is weten wat bij je past en dragen wat je staat. Weten wat bij je past is makkelijk te ontdekken aan de hand van de toverwoorden kleur- en figuuranalyse. Wij helpen mensen graag dit te ontdekken en geven graag onze kennis door. 15 jaar later stellen we vast dat we nog steeds mensen blij maken, elke dag. Mannen en vrouwen mooi maken maakt ons gelukkig!

Wie zeker is van zijn kledij straalt zelfvertrouwen uit. En het allerbelangrijkste: wie zich goed kleedt, voelt zich ook beter! afbeelding

Vaak krijgen wij de vraag of we niet voortdurend mensen beoordelen op hun kledij. Het zijn vooral de mensen die goed gekleed zijn, die eruit springen… die onze aandacht trekken. Zo was ik aan het shoppen met een klant en zie ik iemand tussen de rekken die mijn aandacht trekt omwille van haar mooie kleurrijke en opvallende sjaal die perfect bij haar paste. Ze komt naar mij toe en zegt ‘sinds ik bij jullie ben geweest durf ik kleur te dragen en krijg ik steeds complimentjes’. Dit is waarom onze job een ‘droomjob’ is.

Wat is je favoriete item in je eigen zaak? En waarom?

Onze favoriet is het kleur- en stijladvies gecombineerd met 1 uurtje shoppen. Klanten vertellen ons steeds dat ze verrast zijn hoeveel kleuren ze kunnen dragen én dat kleur ook écht veel doet voor je uitstraling. Ook de ‘koffer’ vinden mensen interessant. We laten zien hoe we van ‘floppers’ uit hun kleerkast ‘toppers’ kunnen maken door het anders te dragen of te combineren. Mensen ontdekken ook nieuwe combinaties, waardoor ze meer variatie krijgen in hun outfits. Het uurtje samen shoppen is de kers op de taart: wij halen stukken uit de rekken die ze er zelf niet zouden uithalen… maar die hun positieve punten toch accentueren… Dit geeft telkens een enorme boost aan het zelfvertrouwen van onze klanten. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Gent vind je een aanrader?

Wij organiseren ook modewandelingen in Gent. Cliché is één van onze favoriete boetieks die we bezoeken. Zij kiest consequent voor duurzame merken in haar collectie. Elk merk heeft ook een inspirerend verhaal waarover wij dan uitgebreid kunnen vertellen.

En we beginnen onze modewandeling bij Eva’s Appel, een gedurfdere lingeriezaak. Lingerie kan soms een extra toets geven aan je outfit.

Ontdek hier meer over La Patka of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Gent