Het gezicht achter... #ANT Escape Rooms

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Annelies van #ANT escape rooms. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Stef, Toon en ik speelden al een tijdje samen escape rooms. Na elk spel kwam uiteraard een uitgebreide nabespreking op café. We praatten over de spelelementen die we leuk vonden, maar vooral over onze eigen denkfouten. “Toen we x moesten doen, toen was ik echt overtuigd dat we y gingen moeten doen.” We lijstten onze denkfouten op en hadden al snel een lange lijst. Dat was het moment waarop we beslisten om zelf een escape game te bouwen. En zo werd De Kelder een feit, een escape game voor volwassenen met lovende reviews.

Tijdens de coronasluiting bouwden we ook nog eens 2 games voor kinderen: de Heksen en de Ice Crime. Kinderen zijn gefascineerd door escape rooms en bovendien ook nog eens fantastische zoekers. Dus vonden we het belangrijk om ook een aanbod op maat van hen te maken. Verjaardagsfeestje of gezinsuitstap, wij zijn blij als de kids enthousiast zijn.

Verder bouwen we heel graag inhoudelijke games. Dat zijn spellen die een (droge of minder droge) inhoud vertalen naar een toffe game. Zo bouwden we 2 games over dementie, Patiënt X over patiëntveiligheid, Food Factory over jobs in de voedingsindustrie … afbeelding -foto Pavlina Blaskova

Wat is je favoriete item in je eigen zaak? En waarom?

Het is heel moeilijk om iets te vertellen over een escape game, want dan geef je de oplossing al weg. Maar ik kan zeggen dat het monitoren van de games heel toffe TV is.

De tip die we iedereen geven is: “Niets is wat het lijkt.” Het leukste moment is wanneer die groep door afbeelding -foto Pavlina Blaskova

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Gent vind je een aanrader?

Als je een lekkere cocktail wil drinken, dan is The Drifter een ideale plek. Als je er bovendien nog wat show bij wil, dan moet je zeker Blood of the Kapu Tiki proberen. Dat is de cocktail die gepaard gaat met aangepaste verlichting en een soundtrack.

Ontdek hier meer over #ANT Escape Rooms of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Gent