Het gezicht achter... The Fallen Angels in Gent

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Ganesha Vancoillie en samen met mijn mama Isabelle Steel hebben wij de twee winkels The Fallen Angels in de Jan Breydelstraat 29-31. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

The Fallen Angels bestaat al 40 en 21 jaar . Het is een snuisterparadijs met originele oude reclame- en filmaffiches van 1900 tot 1980, oude emailborden, blikken dozen, oud speelgoed en beren en kitscherige postkaarten. We hebben ook een groot assortiment cadeau artikelen .

Sinds 15 jaar hebben we onze collectie zelfgemaakte kaartjes, posters en totebags. Dit zijn kaartjes van voorbeeld Gent, gemaakt door mijn moeder en mezelf, maar dan telkens met een hoekje af. Deze zelfgemaakte kaartjes worden gedrukt bij een Gentse drukkerij.

Onze klanten zijn zowel Gentenaars als toeristen van over heel België en het buitenland. We tellen hierbij ook heel wat verzamelaars, kunstenaars en muzikanten onder onze klanten en wij leren bij door hun verhalen. Daarnaast vinden ook buitenlandse toeristen vlot de weg naar onze winkels. Deze buitenlandse klanten hebben vb iets gezien op mijn Instagram, plannen zo een tripje in naar onze winkels . Zo is er een Spaans gezin dat jaarlijks in december langskomt voor kerstshopping.

Veel van die klanten zijn trouwens echt vrienden geworden. Er hangt iets magisch in onze winkels waardoor we voor onze klanten op het ene moment een coach zijn dan weer een luisterend oor. Onze klanten kunnen hun verhaal kwijt bij ons en gaan gelukkiger naar buiten. Dit maakt dat het heel dankbaar is om op die manier in onze winkels te werken. afbeelding Ik zet veel in op social media. Dit is voor mij het ideale medium om nieuwe klanten te werven. En ook om de klanten te tonen wat we verkopen en zo krijgen we bestellingen binnen. Ik vind het belangrijk om authentiek en uit het hart te ondernemen. Ik deel dan ook graag mijn gedachten en gevoelens via dit virtuele dagboek en geef inkijk in mijn leven . Dat is ondernemen, de ene dag gaat alles goed, soms gaat er iets mis. That’s the real life.

Wat is het favoriete item van je eigen zaak?

Mijn favoriete item kiezen is best moeilijk. Ik vind namelijk veel dingen leuk. Ik heb een zwak voor mijn vintage artikelen omdat er veel zaken zijn die we niet meer kunnen bestellen en dus nooit meer zullen terugkomen in onze shops.

Als ik er dan toch dingen moet uitkiezen, kies ik voor de cadeau artikelen , de knuffels en het speelgoed van Jellycat, de Sonny Angels en natuurlijk onze eigen collecties kaartjes en posters waar we veel liefde en tijd insteken en die je dus enkel bij ons kan kopen. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Gent vind je een aanrader?

Ik heb veel wijze, toffe collega’s. Om hier dan iemand uit te kiezen is heel moeilijk en ik wil dan ook niemand kwetsen.

Als ik er dan toch iemand mag uitkiezen, kies ik voor mijn zusje Devi-Shri en haar winkel Be Angeled. Zij verkoopt eigen creaties juwelen, feest- en trouwkledij.

Ontdek hier meer over The Fallen Angels of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Gent